menu

Sterren kijken op een andere manier

Naar de sterren kijken, heeft altijd iets bijzonders en romantisch. In Poitou-Charentes kunt u er wel op een hele unieke manier van genieten.

U kunt er immers de nacht doorbrengen in de “carrés d’étoiles”, of de houten, kubusvormige hutjes. Zo’n “carré d’étoile” beschikt over een doorschijnende koepel, dat u toelaat om naar de prachtige hemel te kijken. U zal zich als het ware een voelen met de hemel, omdat u het idee hebt dat u er middenin zit.

Alle comfort is aanwezig: plaats voor vier personen, douche, wc, keukentje, flatscreen tv… Kortom, alles wat u nodig heeft.

Gebruik de telescoop en de sterrenkaart om de mysterieuze sterren nog beter te bekijken. Dit geeft het sterren kijken toch net dat tikkeltje meer.

U komt er gegarandeerd tot rust en beleeft eens een alternatieve vakantie. Geniet van deze exclusieve ervaring en u zult nog vaak terugdenken aan dat enige moment.

Vanaf € 85 per nacht kunt u een huisje boeken. Voor meer info: www.carre-detoiles.com

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen