menu

Start je reis steeds met reisroutes.be

Trek je er al graag eens op uit met vrienden en familie of ga je graag zelfstandig op reis? Dan is Reisroutes.be zeker een aan te raden website om je reis te plannen en voor te bereiden. Reisroutes.be is in tegenstelling tot veel andere reiswebsites niet enkel en alleen een pure reisblog met persoonlijke verhalen en ervaringen van blogger of schrijver. Je kan er meer dan 400 gratis routes vinden en dit zowel stadswandelingen, fietsroutes als complete rondreizen.

Start je reis steeds met reisroutes.be

© Pixabay.com

Daarnaast is er ook een volledige bibliotheek beschikbaar waar je reisgidsen kan downloaden, eigenhandig geschreven door opzoekingswerk ter plaatse.

Hierdoor kan je gigantisch veel tijd uitsparen bij het voorbereiden van je reis en ben je zeker dat je de mooiste bezienswaardigheden ziet tijdens je verblijf of vakantie. Verdoe geen tijd door plaatsen te bezoeken die niet de moeite waard zijn, wij deden dit immers al voor jou !

Geld en tijd besparen, het kan!

De reisinfo op Reisroutes.be start al vanaf je vertrek bij je thuis, zo geven we tips om goedkoop te parkeren op de luchthaven van Zaventem of als je wil parkeren op luchthaven Charleroi. Of wat dacht je van tips om goedkoop je vliegtickets online te boeken. Hier lees je enkele bijzondere tips waardoor je je voordeel kan halen bij online reserveren van je vliegtuigstoel.

Maar ook probleempjes die je kan tegenkomen op reis, of na je reis kaarten we graag aan. Ooit als eens last gehad van heimwee, of was je het slachtoffer van een oplichting op reis? Dit en nog veel meer kan je vinden op de website van Reisroutes.

Wil je graag Rome bezoeken of een citytrip Barcelona maken? Je hebt het waarschijnlijk al vaker gehoord, de wachtrijen bij de monumenten in deze steden zijn echt laaaang. Wist je dat het er soms zo druk is dat je zelf niet meer naar binnen kan. Daarom hebben we de beste tips en actueel advies online gezet hoe je de wachtrijen kan vermijden en online tickets kan kopen.

Het Colloseum bezoeken, de paus een bezoekje brengen in het Vaticaan of de Sagrada Familia bezoeken, het zijn stuk voor stuk bezienswaardigheden die je nog moeilijk kan bezoeken zonder vooraf online een ticket te kopen.

Start je reis steeds met reisroutes.b

© Pixabay.com

Uitgestippelde wandelingen en routes

Eenmaal ter plekke is het natuurlijk handig dat je een uitgestippelde wandeling hebt, hiermee kan je het meeste uit je reis halen. Volg de wandeling op je smartphone via Google Maps en kom zo langs alle highlights maar ontdek ook verborgen pareltjes die je niet op andere sites of reisgidsen zal vinden.

Ook in ons eigen Belgenlandje zien we sterk aanwezig, met leuke fietsroutes, voor elke Vlaamse provincie hebben we een een echte fietsgids uitgebracht. Daarnaast kunnen we ook 2 succesvolle wandelgidsen aanbieden met meer dan 40 wandelingen langs de mooiste plekjes in Vlaanderen.

Voor iemand die graag eens gaat uitwaaien aan de Nederlands Kust is er een gratis fietsgids Zeeland te downloaden. Naast de fietsroutes is ook ook steeds aandacht voor het culinaire en historische aspect van de regio of plaats. Zo kan je steeds leuke anekdotes, legendes en historische feiten lezen.

Dus wil je graag zelfstandig op reis gaan, zonder lange avonden online alles uit te zoeken, ga even langs op www.reisroutes.be en ontdek daar uit meer dan 200 bestemmingen de leukste plekjes, routes en tips. Bij vragen of opmerkingen zijn we er ook steeds voor onze lezers beschikbaar.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen