menu

Souk Madinat

Eén van de mooiste shopplaatsjes in Dubai? Dat is ongetwijfeld Souk Madinat. Dit winkelcentrum behoort samen met enkele luxe 5-sterren hotels tot Madinat Jumeirah Resort. Souk Madinat is open voor publiek. Andere faciliteiten en hotels kan je alleen bezoeken als je er logeert of een villa op het terrein huurt.

souk madinat

Souk Madinat is volledig opgetrokken in Arabische stijl. Zowel in het binnen- als buitendeel komen de geuren, kleuren en unieke sfeer van dit winkelcomplex je tegemoet. Deze plaats is vooral gericht op toeristen. Hier vind je kleinschalige winkels met typisch Arabische producten en souvenirs. Op zoek naar prachtige antiquiteiten, een waterpijp, tapijt of lamp? Dan ben je aan het juiste adres! Maar ook als je niet echt de intentie hebt om iets te kopen, is het heerlijk om hier rond te slenteren.

Buiten staan tientallen restaurants verzameld rond de waterpartijen van het gebouw. In vele eetgelegenheden wordt alcohol geschonken. Hier kan je terecht voor heerlijke gerechten uit de internationale keuken. Je krijgt er bovendien een prachtig uitzicht op Burj Al!

uitzicht burj al

Wie ten volle wil genieten van de Arabische sfeer kan kiezen voor een unieke rondvaart met de arabtaxi. Dat staat garant voor 20 minuten ontspanning en verwondering. De prijs bedraagt ongeveer 10 euro per persoon.

Souk Madinat is bereikbaar met de auto. Er is parkeergelegenheid onder het gebouw maar deze is beperkt. Vooral ’s avonds, op vrijdagavond en ’s zaterdags kan het hier erg druk zijn. Dan neem je beter een taxi.

arabtaxi

Meer informatie: www.jumeirah.com

Ontdek hier alles over onze citytrip naar het indrukwekkende Dubai
Lees ons reisverhaal
Onze hotelkeuze
Shoppen in Dubai
Topbezienswaardigheden in Dubai

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen