menu

Sopranos tour

De Sopranos speelde zich seizoenen lang af in New York, die meteen zelf ook een rol speelt in de film. De Sopranos-tour vertrekt in Manhattan en eindigt in Sopranoland in New Jersey. De uitleg krijg je van gidsen die niet van de minsten zijn: ze speelden of figureerden allemaal zelf mee in de reeks.

The Sopranos Biljart

Je kunt je dus verwachten aan geheimpjes en onbekende info over de reeks en het maken ervan. Treed in de voetsporen van maffiabaas Tony Soprano en zijn familie. De Bada Bing, Barone Sanitation, de trappen waar Chris werd neergeschoten, de plaats waar Big Pussy met de FBI sprak, Father Phil’s Parrish en het restaurant waar Tony in de allerlaatste scene van de reeks zat. Vier uur lang kun je gaan en staan waar je wil op het territorium van the Sopranos.

The Sopranos Pier

Ondertussen kun je ook winkelen of eten in een van de bekende restaurants van de show. De tour begint in Manhattan om tien uur in de voormiddag en eindigt rond 2 uur ’s middags. Als je boekt op www.screentours.com kun je zelf locaties aanvragen die je graag wil zien. De gids zal zijn uiterste best doen om die dan ook te bezoeken en er iets over te vertellen dat je nog niet wist.

De prijs valt behoorlijk goed mee: 46 dollar om een halve dag op stap te zijn en achteraf als echte maffiosi de kleinste hoekjes van New York te kennen. Op je vlucht terug naar huis zul je je Sopranos-dvd’s helemaal anders bekijken!

Ontdek ook de andere Tours in New York.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids New York City? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen