menu

Sofitel Miami Florida

De Sofitel Miami in Florida is gelegen vlakbij de luchthaven Miami International Airport en is de ideale overnachtingsplaats voor iemand die laat toekomt in Miami of ’s morgens vroeg het vliegtuig op moet.,

Ondanks dat het hotel lid is van de Sofitel keten zijn de prijzen heel scherp. De kamers zijn gebouwd in Franse stijl en onze kamer keek uit op de landingsbaan. Het Sofitel hotel in Miami is een rijk uitgerust Frans hotel, dat zowel geschikt is voor zakenmensen als reizigers.

Er is een zwembad, de kamers zijn heel ruim en alle bedden hebben een speciale matras die zorgt voor een unieke slaapervaring. Zelden zo zacht gelegen als in het Sofitel. Er zijn 2 restaurants, een bistro en een bar aanwezig en in de lobby kun je gratis gebruik maken van internet, ook al een unicum voor dergelijke hotels.

Onze ervaring
We hadden dit hotel op voorhand geboekt omwille van zijn uitstekende prijs en ligging. Het is geen absolute luxe, maar het is zeker en vast zijn prijs waard, mede door de ligging en de service die het biedt. Prijs/kwaliteit zal je volgens ons weinig beters vinden in de buurt.

Gratis transport van en naar de luchthaven
Het hotel biedt een gratis transportservice aan van en naar de luchthaven. Iedere 30 minuten kun je op het gelijkvloers van de luchthaven een busje nemen dat je naar het hotel brengt of omgekeerd. Geen tijd of zin om te wachten, dan moet je rekenen dat je taxirit je ongeveer 10 tot 15 dollar zal kosten.

Extra weetjes

  • Ondanks dat er iedere minuut een vliegtuig opsteeg of landde, hadden we geen enkele geluidshinder.
  • Het ontbijt is niet inbegrepen en niet goedkoop, maar subliem gepresenteerd en lekker. Een ideale starter voor je vakantie in Florida.
  • Als je een wagen huurt, ben je beter van deze pas te huren na je overnachting. Het is immers betalend parkeren en je kunt gemakkelijk met het busje van het hotel naar de luchthaven gaan en zo naar de autoverhuurmaatschappij. Spaar je, en een nacht autohuur uit, en een nacht parking.
  • In de buurt zijn fastfoodketens, winkels en grootwarenhuizen om je eerste inkopen te doen.
  • Als je een cruise wil maken, kan het hotel je naar de haven brengen tegen een zeer schappelijke prijs, die goedkoper is dan een taxirit.
  • Minpuntje; als je in Miami bent voor een vakantie, dan liggen de hoogtepunten niet in de buurt.

Adres
Sofitel Miami
5800 Blue Lagoon Dr
Miami, FL 33126

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen