menu

Snake Farm Bangkok

Snake Farm is, zoals de naam het al zegt, een plaats waar slangen gekweekt worden. Er worden dagelijks shows gehouden met verschillende soorten slangen. Iedereen die benieuwd is een koningscobra of een python van dichtbij te zien, kan één van de shows bijwonen.,

De shows worden opgevoerd om 10.30u en om 14.30u op weekdagen. Tijdens de weekends gaat de show enkel door om 10.30u. Dan worden de verschillende soorten slangen aan het publiek voorgesteld en men krijgt ze van zeer dichtbij te zien.

Ook wordt gedemonstreerd hoe de slangen 'gemolken' worden: hierbij wordt het gif uit de giftanden gehaald. Mits een kleine bijdrage aan het centrum kan men zelfs op de foto met een slang.

Maar Snake Farm is er niet enkel voor bezoekers die slangen in het echt willen zien. Men doet er namelijk veel onderzoek naar slangengif en remedies tegen slangenbeten.

Snake Farm was in de eerste plaats een onderzoekscentrum voordat het een toeristische attractie werd. Snake Farm heeft dus niet enkel een recreatief, maar ook een educatief doel. Er wordt gezegd welke slangen in de streek voorkomen en men wijst de bevolking op het gevaar van slangen en wat men moet doen als men door een slang gebeten wordt.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen