menu

Skivakanties Oostenrijk

Oostenrijk staat niet alleen gekend als een uitstekend land om de latten aan te binden maar vooral om zijn après-ski en heerlijke keuken. Skiën, een sauna, een aperitief en een heerlijke maaltijd, dat zoeken we in Oostenrijk.

Iedere keer opnieuw willen we een ander skigebied ontdekken. Nadat we enkele grote skigebieden in Frankrijk gedaan hadden, zochten we iets nieuws. Niet alleen het skiën was belangrijk maar ook de omkadering en sfeer werden belangrijker voor ons.

Skiën in Oostenrijk, ontdek onze hotels, informatie over het skigebied, skimogelijkheden en meer …

Zillertal
Het Zillertal is een lange vallei met tal van skimogelijkheden. Mayrhofen ligt op het einde en biedt uren skiplezier en sneeuwzekerheid. Dit samen met een uitstekend hotel was voldoende voor ons om naar Oostenrijk te trekken …
» Skivakantie in Zillertal

Otztal
Skiën op een hoogte van 3200m en met de aanwezigheid van enkele gletsjers zijn we zeker van sneeuw. Hotel Alphof wordt onze verblijfplaats en een weekje skiën ons tijdverdrijf …
» Skivakantie in Otztal

Wilder Kaiser
Een van de grootste aaneengesloten skigebieden in Oostenrijk. We installeren ons in hotel Sporthotel Ellmau en genieten er van de Oostenrijkse gastvrijheid, de keuken, de sauna en uren skiën.
» Skivakantie in Wilder Kaiser

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Oostenrijk? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen