menu

Skivakantie Mayrhofen

mayrhofenWanneer je Mayrhofen nadert lijkt het wel of de bergen je meer en meer omringen. Mayrhofen ligt dan ook bijna op het einde van de Zillertal regio en verderop loopt de weg dood in Hintertux.

Het dorpje, goed voor een wandeling van ongeveer 25 minuten van noord naar zuid, heeft alles te bieden voor een uitstekende wintervakantie. Een romantisch kerkje, lekker ruikende bakkerijen, winkels met de laatste wintersspullen, overheerlijke restaurants en uitstekende hotels en appartementen.

Het is er het drukst in februari wanneer zowat geheel Europa richting Oostenrijk trekt, en vooral naar skioorden als Mayrhofen. Probeer dan ook je vakantie te plannen buiten deze maand. Zo is het er niet alleen minder druk, je zult ook veel besparen, want in deze drukke periode gaan de prijzen van hotels fors de hoogte in.

Een ontegensprekelijk groot voordeel van Mayrhofen is de vele zetelliften dat dit gebied heeft. Oostenrijk is eerder gekend als een skiland van sleepliften maar in Mayrhofen kan je gerust een dag skiën zonder ook maar één treklift te moeten gebruiken.

Ons oordeel als reisfanaten is dan ook positief. Zoek je een skibestemming met een variatie aan Oostenrijkse sfeer, een betaalbaar hotel, eindeloos skiplezier en sneeuwzekerheid dan moet je in Mayrhofen zijn.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen