menu

Skimateriaal

Skiën is leuk maar om er zeker van te zijn dat je skivakantie geen nachtmerrie wordt, doe je er best aan om ook aandacht te besteden aan je skimateriaal. Immers gaan skiën en vaststellen dat je skibril steeds aanslaat, dat je ski’s niet glijden of dat je de dag door koud hebt kunnen een behoorlijke domper zijn op je vakantie.

Skihelm

In Amerika is het op veel plaatsen verplicht om te skiën met een helm op. Ook bij ons is dit aan het overwaaien en zie je al heel veel mensen skiën met een helm op. Wij skiën al een tijdje met een skihelm op en het heeft alleen maar voordelen. Ontdek ze nu.
» Skihelm

Skibril

Hoe cool een zonnebril ook staat op de skipiste, een skibril is volgens ons een onmisbaar deel van je skiuitrusting. Een goede skibril is immers veel meer dan een zonnebril. Het beschermt je tegen de koude, de zon en de sneeuw, … Wil je weten wat nu juist een goede skibril is? 
» Skibril

Skikledij

Met een degelijk skipak aan heb je het nooit koud of nat en dit hoeft daarom niet zo veel te kosten. Tegenwoordig is er heel wat keuze, vooral in tweedelige pakken, zodat je de vest ook voor en na je skivakantie kunt dragen. Ontdek onze tips rond skikledij.
 » Skikledij

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen