menu

Skimateriaal: onze tips rond skihelmen, skibrillen en skikledij

Door de jaren heen hebben we al heel wat skivakanties gedaan en onze ervaringen rond het aanschaffen van een skihelm, skibril of skikledij hebben we gebundeld in een aantal informatieve pagina’s vol tips en weetjes.

Skihelmen
In tegenstelling tot Amerika wordt het belang van het dragen van een skihelm in Europa nu pas duidelijk voor veel skifanaten. Veiligheid boven alles op de skipiste. Ontdek onze tips rond de aankoop van een skihelm.
» Skihelmen

Skibrillen
Sneeuwen en skiën, het lijkt een ideale combinatie maar zonder goede skibril is het een onbegonnen zaak. Een skibril moet meer zijn dan gewoon maar een leuke gadget. Ontdek de belangrijkste aandachtspunten.
» Skibrillen

Skikledij
Voor velen is een skipak gewoon een modestuk maar om goed gekleed op de piste te staan zijn er een aantal eenvoudige regels om te vermijden dat je rood en blauw aanslaat op de piste. Hoe kleed je je het best tijdens het skiën?
» Skikledij

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen