menu

Skigebied Gstaad Mountain Rides

Skiën in Gstaad en omgeving is genieten in een panorama van sneeuw tot bijna 3000 m hoog. Met meer dan 60 liften en 250 km pisten ben je verzekerd van dagen skiplezier. Op de Glacier 3000, de enige gletsjer in Berner Oberland, heb je zelfs gegarandeerd sneeuw van oktober tot mei.

De verschillende skigebieden

St. Stephan
Het eerste dorpje binnen de skiregio Gstaad Mountain Rides. Het hele skigebeuren hier speelt zich af op de Parwengesattel. Brede pisten met heel veel zon …
» Skiën in St. Stephan

Zweisimmen
Op de Rinderberg tref je het grootste skigebied aan met bijna 120 km pisten. Talrijke restaurants, liften en de gemakkelijke verbindingen naar ondermeer St. Stephan, Saanenmöser en Schönried maken deze plaats zeer aantrekkelijk voor de fervente skiërs.
» Skiën in Zweisimmen

Saanenmöser
Vooral de snowboarders zullen hier hun gading vinden met het sneeuwpark en mogelijkheden om buiten piste te skiën. Blauwe en rode pistes wachten er op je.
» Skiën in Saanenmöser

Schönried
De stad deelt het skigebeid van Schönried in twee. Je kunt skiën op de Horneggli en de Rellerli. De Rellerli is een gebied op zijn eigen die zowel jong als oud aanspreekt. Op de Horneggli wordt de verbinding gemaakt met de dorpen Saanenmöser, St. Stephan en Zweisimmen zodat je er het grootste skigebied van de regio aantreft. Uren skiplezier zijn verzekerd.
» Skiën in Schönried

Saanen
In Saanen heb je heel brede pisten die zich uitstrekken over de flanken van de Eggli. Op de Wispele skiën dan weer de internationale sterren die verblijven in Gstaad. Saanen staat tevens in verbinding met Rougemont wat het gebied zeer aantrekkelijk maakt voor goede skiërs die talrijke pistes willen afdalen.
» Skiën in Saanen

Rougemont
La Videmanette brengt je naar 2150 m hoogte waar je kunt starten met het verkennen van een waaier aan blauwe en rode pistes. Met 1 zetellift sta je zo in het skigebied Saanen waar nog meer winterplezier op je zit te wachten.
» Skiën in Rougemont

Chateau d’Oex
Klein maar fijn dat is skiën in Château d’Oex. Het is er rustig en is ideaal voor gezinnen die zowel een dagje willen skiën als willen genieten van het fantastische winterlandschap rondom hen heen.
» Skiën in Chateau d’Oex

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen