menu

Six Senses Destination Spa in Naka Yai, Thailand

Wil je er even tussenuit? Zalig relaxen en aan niets denken? Heb je zin in een heerlijke, ontspannende vakantie? Trek er dan eens op uit en ga naar Six Senses Destination Spa in Naka Yai, een Thaïs eilandje. Six Senses Destination Spa is een luxe spahotel in Azië waar de klemtoon volledig op wellness ligt. Zowel dag als nacht kan je er genieten van de heerlijkste verwennerij.

Het is werkelijk – om het in een woord te omschrijven – prachtig! 61 luxevilla’s, elk met een eigen zwembad, zijn omringd door een indrukwekkende omgeving. Je hebt er een parelwit zandstrad met uitzicht op de kalkkliffen.

Het eten is er top, maar de vleeseters onder jullie hebben pech; er wordt enkel vis geserveerd. Maar dit hoeft absoluut geen probleem te zijn; alle gerechten zijn van topkwaliteit! Eten is er een feest, vooral het ontbijt. Je begint de dag altijd met heerlijke tropische vruchten, verschillende soorten brood, croissants, gebakjes etc.

Je kan er op elk moment van de dag deelnemen aan yoga, stretching, jungle gym en nog veel meer. Zelfs een privétrainer is mogelijk, wat wil je nog meer?

Een absolute aanrader zijn de massages. Je hebt er de keuze uit verschillende soorten, maar elke soort is even zalig.

Uiteraard betaal je voor deze topvakantie wel een prijsje. Maar dat is het zonder enige twijfel meer dan waard! Meer info op www.sixsenses.com

Zin gekregen om naar Thailand te gaan? Ontdek alles over Thailand,  reisverhalen, reisinformatie, hotels en veel meer.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen