menu

Sim only

Met sim only ga je een contract aan met een willekeurige provider, waarmee je maandelijks gegevens, oproepen en sms-berichten kunt ontvangen. Het voordeel en verschil hiervan tegenover traditionele maandelijkse telefonische contracten is, dat je bij deze deals niet hoeft te betalen voor een telefoon.

Het enige waarvoor je betaalt, is de simkaart. De prijs kan variëren, afhankelijk van welke bundel je kiest. Het voordeel is dat je geen bijkomende telefoonkosten van een nieuwe telefoon hebt. En geheel naar eigen inzicht kun je voor jezelf uitmaken welke bundel er het best bij je past.

Sim only

© Pixabay.com

Goedkoper en makkelijker kun je het jezelf niet maken.

Is de looptijd van je contract voorbij en je bent verknocht aan je huidige telefoon ‒ die nog in perfecte staat is ‒ waardoor je nog geen upgrade nodig hebt? Dan zou je nog wel eens veel geld kunnen besparen, door over te stappen op een sim only abonnement. Ten eerste is het best mogelijk wanneer je bij je huidige provider blijft, ze je gewoon door laten betalen voor een telefoon die je al lang afbetaald heeft.

Heb je dat niet in de gaten, zou dit onnodig geld weggooien zijn. Misschien is het een overweging waard om je huidige abonnement af te kopen en over te gaan op het goedkoopste sim only, omdat het na berekening vele malen goedkoper blijkt.

Let goed op bij het overstappen.

Als je niet van een maandelijks contract met een telefoonabonnement houdt, zijn er vele opties beschikbaar om die extra uitgaven te besparen. Voor je op zoek gaat naar de goedkoopste sim only aanbieding, ga dan eerst altijd bij jezelf te rade en te kijken naar je bel- en appgedrag. Een aanbieding kan voordelig bij je overkomen, maar ben je meer een data gebruiker dan een beller, dan is het misschien verstandig dat het contract dat je wil afsluiten daar op aansluit.

Sim onl

© Pixabay.com

Een mogelijkheid is ook om voor een provider te gaan die meer flexibiliteit te bieden heeft, zodat je maandelijks makkelijker kan switchen en je het jezelf zo voordelig mogelijk kan maken. Op die manier kun je constant een betere deal krijgen zonder dat je er aan vast zit.

Tot slot: Kies voor het juiste netwerk dat bij je past.

De goedkoopste aanbieding vinden is misschien zo gebeurt, maar kijk wel even naar de dekkingsgraad van die provider. Daarom is het goed te overwegen welk netwerk het beste bij je past. Woon je buiten de stad op het platteland of in een dorp en je hebt dan wel de allerbeste aanbieding, maar geen bereik dan is de kans groot dat je het jezelf toch duur gaat maken. Kijk daarom altijd even op de webpagina van de provider waarmee je een contract wil aangaan of ze je de gewenste dekking kunnen verschaffen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen