menu

Siam Center en Siam Discovery Center Bangkok

Ook al zijn ze lang niet zo groot als andere winkelcentra in Bangkok, toch hebben Siam Center en Siam Discovery Center een gevestigde reputatie op vlak van moderne en meer luxueuze winkels.,

Siam Center en Siam Discovery Center zijn naast elkaar gelegen, en op de vierde verdieping zijn ze zelfs met elkaar verbonden door een glazen brug. Samen tellen ze ongeveer 400 winkels.

De twee winkelcentra werden in 1973 gebouwd. In 1995 werden ze gerenoveerd na een ernstige brand. Tussen de twee complexen in bevindt zich een binnenplaats waar allerlei activiteiten georganiseerd worden.

Siam Center en Siam Discovery Center zijn gelegen in het Pathum Wan district, dat bekend staat voor de vele winkelgelegenheden. De buurt bestaat dan ook vooral uit winkelcentra (ook MBK Center bevindt zich in het Pathum Wan district).

Terwijl Siam Center zich vooral op de jongere generatie richt, en zich een trendy imago wil aanmeten, is Siam Discovery Center eerder aantrekkelijk voor een ouder publiek. Beide winkelcentra spitsen zich toe op in kledingzaken; er zijn zowel eigentijdse ketens (zoals Von Dutch en Diesel) als meer chique merken. Er zijn ook gespecialiseerde winkels voor schoenen, juwelen en haaraccessoires. Er is echter ook een vrij groot aanbod aan electronica-artikelen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen