menu

Shuckers Bar & Grill

Ook als je niet verblijft in het Best Western hotel Miami is dit een uitstekend restaurant in Miami om je avond af te sluiten en naar de zonsondergang te kijken. Het is gelegen aan het water, in Biscayne Bay, en er heerst een heel gewone ongedwongen sfeer waar vooral heel veel lokale klanten komen.,

Het terras dat uitgeeft op de baai biedt de mogelijkheid aan schepen om er aan te meren en binnen te springen voor een hapje, een biertje te drinken of de vele sportwedstrijden te volgen die op de tv schermen worden vertoond. Eenmaal aan tafel heb je nog weinig last van het “sportgeweld”, maar het blijft wel een heel druk, maar toch ook wel superromantisch restaurant.

Onze ervaring
Dit grillrestaurants is meermaals uitgeroepen tot de place to be in Miami en dat merk je dan ook aan de vele klanten. Zelf hadden we een wachttijd van een 20 tal minuten, maar wanneer je al eens een blik geworpen hebt op één van de vele luxeschepen die er aan meren zijn die zo voorbij. Het eten was goed, betaalbaar en netjes opgediend. Goed adresje voor een jonger publiek als je eens weg wilt van het grote fastfood geweld in Florida, en wilt genieten van een prachtig zicht op een (stukje) skyline van Miami.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen