menu

Sexmuseum Amsterdam

Amsterdam, Wallen, Sex. Het past allemaal goed bij elkaar. Er had dan ook geen betere locatie kunnen zijn voor het sexmuseum. Zeker geen museum voor de ‘fainthearted’ of mensen die niet houden van banaal, want dat is het af en toe zeker.,

Zo kunt u in het sexmuseum op de foto met een penis van twee meter hoog en allerhande pornografische beelden en films bekijken. Het is het eerste en oudste sexmuseum van Nederland en wordt ook wel Venustempel genoemd.

Er is een groot gedeelte van het museum gericht op de vagina, en er worden bijvoorbeeld ook verschillende soorten interessante of zeldzame kamasutra standjes en middelen voor zelfsbevrediging getoond.

Het museum bevindt zich, heel passend, op de Wallen, ook weleens het sexcentrum van Europa genoemd. Terug naar het sexmuseum. U vindt er naast de nodige foto’s en beelden van geslachtsdelen en mensen die de liefde bedrijven, ook veel informatie over de sexuele revolutie in de jaren ’70 en over hoe mensen sexualiteit beleven en beleefd hebben in de afgelopen eeuw.

Een apart en ook wel humoristisch museum is het, en het is zeker niet bestemd voor kinderen of mensen die niet houden van vieze plaatjes.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Amsterdam? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen