menu

Serpentarium Blankenberge

Ben je op zoek naar een leuke plek om met de kroost eens een dagje naartoe te trekken? Dan is het serpentarium in Blankenberge misschien wel een leuk idee. Het serpentarium is gesitueerd op de zeedijk van Blankenberge en is dus erg makkelijk te bereiken en te combineren met een dagje aan zee. Het serpentarium is uniek in ons land. In geen enkele zoo vind je namelijk zo veel reptielen dan hier. Bovendien is het erg goed onderhouden, wat je bezoek extra aangenaam maakt. Rotsen en planten zorgen voor een levensecht decor, zodat de dieren zich allemaal op hun gemak voelen. Ook voor de bezoekers is het mooie decor natuurlijk mooi meegenomen.

Er zijn honderden kleine reptielen te bezichtigen, waaronder ook verschillende giftige soorten. Naast deze kleine beestjes, zijn er ook gigantische slangen of de angstaanjagende krokodillen te spotten. Ook vleermuizen, hagedissen en reuzenspinnen vind je hier. Gelukkig achter slot en grendel! Ben je niet snel bang en wil je deze spectaculaire dieren wel eens van dichtbij bestuderen. Ga dan snel naar het mooie serpentarium in Blankenberge!

Contactgegevens:
Zeedijk 146
8370 Blankenberge
www.serpentarium.be

Openingsuren:
– van 1/10 tot Pasen: alle weekdagen open van 13u tot 17u + in weekends en tijdens vakanties open van 10u tot 18u
– van Pasen tot 30/6 + in september: elke dag open van 10u tot 18u
– in juli en augustus: van 10u tot 19u30
– gesloten met Kerstmis en Nieuwjaar

Tarieven:
– kinderen kleiner dan 1 meter: gratis
– kinderen vanaf 1 meter t.e.m. 12 jaar: 8€
– volwassenen: 10€
– senioren (60+), andersvaliden en studenten (op vertoon van studentenkaart): 8€

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen