menu

SeaWorld Orlando – Florida

Maar er is veel meer in SeaWorld te beleven. Zo zijn er verder shows, grote en kleine attracties en kan je er zowat iedere diersoort die van dicht of van ver te maken heeft met de zee spotten. Tevens zet SeaWorld zich in voor de bescherming van de zeekoeien, waarvan je er enkele kan bewonderen in het park.

SeaWorld bezoeken

Verblijf je op International Drive dan kan je heel goedkoop met de I-Ride naar het park. Tevens bieden ook heel veel hotels in Orlando gratis pendelbussen aan naar SeaWorld. Ga je naar meer parken van SeaWorld dan kijk je best eens of je geen combiticket kan aanschaffen.

Je plant je bezoek aan het park best rond de shows. Daartussen heb je tijd genoeg om de andere attracties te bezichtigen. Indien er geen overweldigende massa bezoekers is kan je SeaWorld bezoeken in 1 dag.

Wat kan je allemaal verwachten?

Shows: 3 grote shows waarvan “Believe” de spectaculairste is. Hou deze dan ook al laatste en weet waar je ook zit, de eerste 8 rijen worden gegarandeerd nat. Op een stevige rockmuziek krijg je een waanzinnige show van dans, muziek en acrobatie te zien met in de hoofdrol de orka’s. Verder is er ook nog een show rond dolfijnen en zeehonden.

Onderwaterwereld: Enkele fraaie aquariums met dolfijnen, zeekoeien, pinguïns, ijsberen, haaien en honderden exotische vissen. Hoogtepunt hier is ongetwijfeld de tunnel die dwars door een haaienaqaruim gaat en je dus letterlijk oog in oog komt te staan met tientallen haaien.

Rollercoasters: Enkele rollercoasters waarvan “Kraken” omschreven wordt als het monster van alle rollercoasters en langer en sneller is dan gelijk welke andere in Orlando.

Tip: hou je van rollercoasters? Dan moet je naar Busch Gardens gaan waar zich de grootste en spectaculairste rollercoasters bevinden.

Naast SeaWorld is het waterpretpark Aquatica gelegen.

,SeaWorld is gelegen in het hartje van het pretparkengeweld in Orlando en is het hele jaar open. Het is waarschijnlijk de bekendste dierentuin ter wereld en daar zal de show rond de orka’s wel wat mee te maken hebben.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Florida? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen