menu

Season of the Force : Star Wars in Disneyland Paris

Altijd al je armen om een harige Wookie willen slaan voor een selfie? Droom je van flitsende ruimtegevechten tussen X-Wings en TIE Fighters? Ben je moedig genoeg om Captain Phasma en haar leger van Stormtroopers te weerstaan? Kom dan tussen 14 januari en 26 maart 2017 zeker eens naar Disneyland Paris. Want daar neemt de Season of the Force je mee naar het wonderlijke Star Wars-universum!

disney-star-wars

Een adembenemend avontuur
Met films als The Force Awakens en Rogue One is Star Wars helemaal terug van weggeweest. En niet alleen op het witte doek. Van 14 januari tot en met 26 maart 2017 is Walt Disney Studios Park de plaats waar Star Wars tot leven komt. Het Parijse pretpark nodigt je uit voor een adembenemend intergalactisch avontuur. Of je nu voor de Duistere of Lichte Kant kiest, er wacht je beslist een onvergetelijke reis!

Season of the Force brengt spectaculaire shows en onverwachte ontmoetingen met tal van iconische Star Wars-personages. Maar opgepast! Want de First Order loert achter elke hoek. Dit mag je alvast verwachten.

Star Wars: A Galactic Celebration
’s Avonds zoek je maar beter een goed plaatsje voor de Tower of Terror. Het statige gebouw is het decor voor Star Wars: A Galactic Celebration. Verbluffende videoprojecties, speciale effecten en de legendarische muziek van John Williams geven je het gevoel dat je helemaal in de films zit. De aanwezigheid van live Star Wars-personages maakt de spectaculaire avondvoorstelling helemaal af.

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away
Overdag is het allemaal op La Place des Stars te doen. Daar maakt een bonte stoet Star Wars-schurken het podium onveilig in een wervelend spektakel. Slechteriken als Kylo Ren, Darth Vader en Darth Maul zwaaien gevaarlijk met hun rode lichtzwaarden. Gelukkig zijn er ook nog de helden Chewbacca en R2-D2!

First Order March
Dreigende voetstappen klinken steeds dichter bij. Captain Phasma en haar gepantserde Stormtroopers houden hun dagelijkse mars door het Walt Disney Studios Park. Als je slim bent, houd je je koest. Aan genade doet dit goed gewapend gezelschap niet.

disneyland-paris-1

Stormtroopers Patrol
Iets te verbergen? Patrouillerende Stormtroopers speuren voortdurend de straten af op zoek naar ondergedoken rebellen. Kijk maar uit dat ze je geen blaster onder de neus duwen!

Jedi Training Academy
Is de Force sterk genoeg in je? Kan je dat lichtzwaard aan? Padawans van 7 t/m 12 jaar oud merken het meteen in de Jedi Training Academy. De ervaren Jedi Master heeft er alvast een goed oog in. Als Darth Vader maar niet onverwacht opduikt tenminste…

Season of the Force voert je van 14 januari tot en met 26 maart 2017 naar een ver sterrenstelsel in Disneyland Paris. Trap dus alvast die Hyperdrive in en vlieg aan lichtsnelheid door het heelal naar Walt Disney Studios Park. Want de Force is sterk dit winterseizoen!

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen