menu

Sea Breeze Jomtien Resort

Sea Breeze Jomtien Resort is gelegen vlakbij Jomtien Beach. Het ligt net buiten Pattaya, waardoor het er minder druk is. Vanuit het hotel wordt een minibus ingelegd die toeristen naar het centrum van Pattaya brengt; dit duurt ongeveer 15 minuten (het hotel ligt op zo'n drie kilometer van het stadscentrum van Pattaya).,

Kamers
Het hotel heeft 277 kamers, en men kan kiezen uit drie soorten kamers: standaard, superieur of deluxe. Elke kamer heeft een private badkamer met douche of bad. Er is airconditioning en op de kamers is kabeltelevisie, een mini bar en een elektronische kluis aanwezig. Iedere kamer heeft een eigen balkon.

Faciliteiten
Er zijn twee zwembaden met jacuzzi en kinderzwembad. Men kan genieten van een drankje of een snack bij het zwembad aan de Pool Side Bar. Men kan ook een bezoekje brengen aan het fitness center of het massagesalon. Er is Wi-fi verbinding tegen betaling.

Restaurants
Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden in dit hotel. The Breeze Restaurant serveert Europese gerechten, maar ook de Thaise keuken (voornamelijk visgerechten) komt hier aan bod. Ook voor entertainment zit men hier goed: een live band speelt onder andere jazz en popmuziek. Suphamas Coffee Shop biedt de hele dag door een internationale keuken aan.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen