menu

Saanenmöser

Saanenmöser, gelegen op 1268 m hoogte, heeft 2 sterke troeven om te skiën. Er is namelijk de Hornberg, 1795 m hoog, en de Saanerlochgrat, 1937 m hoog. Het vormt de basis van kilometers skiplezier voor iedere skifanaat.

Skipisten
Saanenmöser heeft in totaal ongeveer 30 km pistes. Het overgrote deel is als gemakkelijk te beschouwen. Je kunt zowel skiën op de Hornberg als op de Saanerlochgrat. Beide bergen zijn heel goed verbonden met elkaar en de blauwe pisten zijn een plezier om naar beneden te skiën voor zij die houden van lange maar niet te steile afdalingen.

Skiliften
Het gebied telt 2 gondelbanen, 4 skiliften en 3 zetelliften. Ruimschoots genoeg zodat wachttijden hier eerder zeldzaam zijn. Het gebied breidt nog steeds verder uit want via een nieuwe zetellift kun je nu heel gemakkelijk gaan skiën in de gebieden St. Stephan en Zweisimmen.

Attracties
In Saanenmöser heb je het Vanille Noir Snowpark waar snowboarders ongetwijfeld hun gading gaan vinden.

Buren
Het leuke aan dit skigebied is dat het heel centraal ligt. Het zorgt voor de verbinding tussen St. Stephan en Zweisimmen enerzijds en Schönried anderzijds. Samen goed voor tientallen kilometers skiplezier.

Restaurants
Een hapje eten, een taartje nuttigen of een glühwein drinken kun je doen in 6 restaurants en 4 sneeuwbars.

Skischolen en skilessen met kinderparadijs
Snowsport Saanenmöser
www.alpinzentrum-snowsports.ch 

Skiverhuur
Swissrent a sport
www.frautschi.ch
Schneeberger Sport
www.schneebergersport.ch
Ski- und Snowboardservice Scherwey
www.scherweysnowshop.ch

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen