menu

Saanen

Saanen is gelegen op 1010 m hoogte en het grootste deel van het winterplezier speelt zich af op de Stand (1664m) en de Eggli (1557 m).

Skipisten
Zon 35 km pisten die overwegend als gemiddeld mogen beschouwd worden. Ben je een beginnende skiër dan is dit gebied samen met de andere skigebieden die behoren tot het Gstaad Mountain Ride winterplezier een goede keuze.

Skiliften
In Saanen is een kleien verlichte piste met treklift die ’s avonds een paar uur open is. Daarnaast heeft het gebied 3 trekliften, 2 zetelliften en een gondelbaan. De pisten is Saanen zijn over het algemeen lang waardoor je toch wel een paar uur zoet bent met de het gebied te verkennen.

Attracties
Naast een piste waar je met de slee naar het dal kunt is er een heus iglo dorp gebouwd. Compleet verscholen onder de sneeuw kun je een drankje nuttigen of een hapje eten.

Buren
Saanen ligt centraal in het skigebied Gstaad en vandaaruit kun je ook skien naar Rougemont en Gstaad. Samen goed voor meer dan 60 km.

Restaurants
Eten en drinken doe je in Bergrestaurant Eggli of in restaurant Waldmatte. Wanneer je de zetellift neemt richting top zal echter de muziek van de sneeuwbar Mojo Bar je opvallen.

Skischolen en skilessen met kinderparadijs
Snowsports Saanen
www.snow-sports.ch 

Skiverhuur
Overlap
www.overlap.ch
Schneeberger Sport
www.schneebergersport.ch

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen