menu

Rodeo Drive

In het hartje van Beverly hills, Los Angeles, bevindt zich één van de meest vermaarde winkelstraten ter wereld. De “stad der engelen” toont op deze laan zijn ware gelaat van luxe, mode en elegantie. Op de meer dan twee mijl lange baan kan je al wandelend wegdromen van een sterrenleven. Door de opeenvolging van etalages van de grootste merken als Prada, Lous Vitton en Chanel is het alsof je er terechtkomt op een gigantische catwalk.

Rodeo Drive Naam

Opmerkelijk hierbij is ook het vernuft en de originaliteit waarmee de modehuizen hun paspoppen opstellen en aankleden en de bijbehorende accessoires ordenen.  Zo proberen ze elkaart telkens te overtreffen in de manier waarop ze de allernieuwste stijlen tentoonspreiden. Het is dan ook niet te verwonderen dat de (mode)toerist hier enkel wel bij vaart en zich kan laten onderdompelen in een wereld van glamour en glitter. Ideaal is de combinatie waarbij je overdag de filmstudio’ s op de nabij liggende stranden aandoet of een bezoekje brengt aan Universal Studios om daarna in de avondschemering of het nachtlicht te struinen door Rodeo Drive. Zo kan je de dromen die je een paar uur tevoren hebt opgedaan echt beginnen te beleven te midden van zoveel wereldse schoonheid en verheven sierlijkheid.

Rodeo Drive Straat

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen