menu

River Kwai Resotel Resort Kanchanaburi

Het hotel ligt vrij afgelegen, maar het is net dit gegeven dat belangrijk is voor de meeste toeristen die in dit hotel overnachten. Het hotel ligt middenin de prachtige natuur. Het nadeel is wel dat men vaak een taxi nodig heeft om bezienswaardigheden te gaan bezoeken. Vanuit Bangkok zijn er verschillende mogelijkheden om dit hotel te bereiken.,

Kamers
De opzet van het hotel is vrij uniek: men overnacht er in één van de 93 hutten. Men heeft er een eigen badkamer met douche. Bij de hut waar men overnacht hoort ook een jacuzzi in open lucht. Op de kamer zijn onder andere een televisietoestel met satellietverbinding, een koelkast, een haardroger en flessen mineraalwater aanwezig. Men heeft een terras. Op de kamer is er airconditioning en een plafondventilator.

Faciliteiten
Men kan gebruik maken van de vele faciliteiten van het hotel. Er is een zwembad en men kan genieten van een massage en een Turks bad. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals trektochten, boottochten en excursies naar bezienswaardigheden in de buurt. Men kan gebruik maken van internet in het hotel.

Restaurants
Er is een restaurant en een bar die geconstrueerd zijn uit natuurlijke materialen. In het restaurant kan men zowel Thaise als westerse gerechten verkrijgen.

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen