menu

Reizen met de trein naar Londen

U wil op een zorgeloze en comfortabele manier naar Londen reizen? Dan is de trein het ideale vervoersmiddel voor u. U betaalt zich niet blauw aan parking, hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van u auto en kan dankzij het openbaar vervoer makkelijk deze bruisende stad verkennen.

Tegenwoordig kan u erg makkelijk een treinticket online kopen. Dagelijks hebben de verschillende aanbieders ook mooie promoties voor u klaarstaan. Zo wordt reizen met de trein niet alleen fijn en makkelijk maar ook goedkoop.

U kan op de websites van Eurostar, Thalys, NMBS Europe, NS Hispeed en Voyages SNCF heel erg eenvoudig online tickets voor een treinreis naar Londen boeken.

Dankzij Eurostar kan u al vanaf € 44 naar Londen reizen. Vanuit Brussel-Zuid heeft u de kortste reistijd en doet u maar 2u01 over het hele traject. U kan ook vertrekken vanuit Lille-Europe. De trein rijdt 8 keer per dag in beide richtingen. Inchecken doet u best 30 minuten voor vertrek. Aan boord wordt u verwend met lekkere hapjes en drankjes. Het goed opgeleide en vriendelijke personeel staat steeds tot uw beschikking.

Winkeltip: op zoek naar een reisgids Londen? Bekijk dan deze (online) gids eens:

Geef een reactie

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen