menu

Xplore 360°

Xplore 360°

Xplore360° is een organisatie voor de nieuwsgierige en dynamische reiziger. Wil je een out-of-the-box vakantie boeken, dan moet je hier zijn. Geen passieve vakantie, geen massatoerisme, geen platgetreden paden! Actie, ontdekkingen en avontuur staan centraal en dit met het grootste respect voor de natuur, de cultuur en de lokale bevolking van de bestemming. Het merendeel van het aanbod bestaat uit groepsreizen onder begeleiding van een ervaren gids. De briljante avonturen van Xplore360° zijn namelijk niet altijd haalbaar om individueel aan te vatten. Zo ben je ook altijd verzekerd van een veilige en comfortabele vakantie.

Een greep uit het aanbod onthult ons bijvoorbeeld een trektocht in Nepal, een wellness-reis in Jordanië, een begeleide sportvakantie voor ervaren skiërs in Oostenrijk, een à-la-cartevakantie in Sri Lanka, een Fly & Drive in Cuba of Costa Rica en nog veel meer. Voor je het weet, steek je te paard het Andesgebergte over, duik je aan een afgelegen eilandengroep of vaar je met een raft de Zambezi af. Reishonger gekregen? Neem snel een kijkje op hun website.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Special Interest Tourism"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen