menu

Vreemde Kontinenten

Vreemde Kontinenten

Vreemde Kontinenten biedt indrukwekkende reizen aan naar unieke plekken in de hele wereld. Het bedrijf werd begin jaren tachtig opgericht en is ontstaan vanuit een groep vrienden die er zelf enorm van hielden de wereld te ontdekken. Ze besloten hun krachten te bundelen en hun passie te delen met andere reizigers. Het aanbod is steeds blijven groeien. Dat was mogelijk door het succes dat Vreemde Kontinenten al snel kende.

Bij Vreemde Kontinenten boek je leuke groepsreizen naar landen in Azië, Afrika, Amerika en Oceanië. De hele wereld is met andere woorden bereikbaar! Alle reizen worden voorzien van begeleiders die de streek goed kennen. Zo leer je ook allerlei interessante dingen bij tijdens je reis. Toch kan je ook opteren voor individuele reizen.

Vreemde Kontinenten maakt deel uit van ZuiDERHuiS. Zin in een intens en niet te vergeten avontuur! Kijk dan snel op de website!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Thuis in de wereld"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen