menu

Violetta Cars

Violetta Cars

Violette Cars verzorgt het vervoer voor tal van leuke toeristische busuitstapjes. Of het nu gaat om een dagexcursie of je wil meerdere dagen weg, in binnenland of in het buitenland? Violetta Cars is er altijd voor u!

Veel clubs, verenigingen en bedrijven hebben de weg naar Violetta Cars al gevonden. Kende jij dit bedrijf nog niet? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Luxueuze bussen, vriendelijke en bekwamen chauffeurs, ervaren gidsen, scherpe prijzen,… Dit zijn slechts enkele voordelen van reizen met Violetta Cars.

Het enthousiaste team regelt trouwens niet alleen je vervoer, maar ook hotels, restaurantreserveringen, toegangstickets voor musea, enzovoort. Jij kan dan ook voor de volle 100% zorgeloos genieten.

Het ruime aanbod heeft onder andere dagtrips te bieden naar Luik, Veurne, Brugge, Maastricht, Gouda en Blankenberge. De meerdaagse reizen gaan bijvoorbeeld naar Andorra, Italië, Oostenrijk, Spanje of Kroatië. Wacht niet langer!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

3 reacties op “Violetta Cars”

 1. Pascalino Bosman ( Bassie ) schreef:


  Het is het allerbeste autocar bedrijf van Belgie , de beste service en dit alles te danken aan Ludo en Guido de big chiefs en vooral aan Twiggy de allerbeste secretaresse . Deze firma verdiend meer dan een pluim !!!

 2. Vero Van Damme schreef:


  Super bedrijf ! Correcte Service . Hier is klant nog Koning !

 3. gerry dirix schreef:


  éénmaal de weg gevonden naar viollettacars , blijf je er gewoon, want dit is de ideale buspartner
  met een zeer hooggehalte van professionele top service !!.
  gewoon koffers pakken en zorgeloos genieten van al uw busreizen !!

  Gerry Dirix
  Busfan

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen