menu

Verpalen bvba – Autocars ‘De Vlinder’

Verpalen bvba – Autocars ‘De Vlinder’

Reizen Verpalen is een bloeiende onderneming met een uitgebreid klantenbestand. Dit is mede te verklaren door het steeds veranderende en ruime aanbod. Elk jaar komen er nieuwe, verrassende bestemmingen bij. En zo komen er ook elk jaar nieuwe reizigers bij Verpalen aankloppen.

Niet alleen de busreis wordt door hen geregeld, maar ook de activiteiten ter plaatse, de maaltijden,… Jij hoeft je dus de hele tijd nergens druk in te maken. Dagtrips gaan naar leuke locaties in eigen land of in de buurlanden. Zo kan je bijvoorbeeld eens naar de kaasmarkt van Volendam, het kasteel van Doornik, het voedingssalon in Brussel, Scherpenheuvel of Amsterdam.

Meerdaagse reizen gaan naar meerdere bestemmingen. Onder andere Lourdes, Oostenrijk, Texel en tal van mooie plaatsen in Duitsland zijn dan mogelijke reisbestemmingen. Heb je ook zin gekregen in een reis bij Verpalen? Neem dan snel contact met hen op!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen