menu

Vandekerckhove bvba

Vandekerckhove bvba

Vandekerckhove Reizen heeft een ruim aanbod aan georganiseerde bustrips voor u in petto. Er zijn zowel dagtrips als meerdaagse reizen tussen te vinden. Fietsvakanties, wandelvakanties, culturele uitjes, vervoer naar leuke concerten of evenementen,… Noem maar op! Bij Vandekerckhove vind je het allemaal.

Alle autocars zijn uiterst luxueus. Op die manier wordt elke rit een echt plezier! De bestemmingen bevinden zich zowel in België, alsook in andere landen. Onder andere Tsjechië, de Moezelstreek, Rotterdam, Oostenrijk, Parijs, Bergen en Brussel staan op het programma.

Hou je toch niet zo van een lange busrit, dan kan je ook een vliegtuigreis of een autovakantie boeken in het reisbureau dat aan Vandekerckhove Autocars verbonden is. Foto’s van voorbij reizen zijn online te bezichtigen. Je merkt zo meteen de leuke sfeer die er aan verbonden is!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Service met een ♥"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen