menu

Van Mullem & Zonen

Van Mullem & Zonen

Van Mullem & Zonen verzorgt met plezier je vervoer voor een leuke uitstap met al je vrienden. Hun moderne en luxueuze autocars worden ingezet voor dagtrips en meerdaagse reizen. De bestemmingen kunnen zich zowel in eigen land als in het buitenland bevinden.

Dankzij de vele gemakken in de recent aangekochte bussen, wordt elke rit gegarandeerd een plezier. Je uitstap kan zo op een zorgeloze manier van start gaan. Ook minder mobiele mensen kunnen perfect mee met de bussen van Van Mullem & Zonen. Dankzij handige liftwagens geraken ook zij moeiteloos in en uit de autocars.

Wekt deze informatie je interesse? Ben je het ook aan het overwegen eens op reis te gaan met behulp van Van Mullem & Zonen? Dan is het wellicht handig eerst een prijsofferte aan te vragen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Van Mullem tref je op internet momenteel aan onder de naam Busenco.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen