menu

Te Voet

Te Voet

Reisorganisatie Te Voet werd in de jaren tachtig opgericht door een groepje vrienden die zelf verzot waren op wandelreizen. Vooral in de Alpen en de Pyreneeën deden ze ervaring op. Hun passie voor dat soort reizen wilden ze graag delen met andere toeristen. Met die reden werd Te Voet gesticht. Te Voet regelt wandelreizen voor kleine groepen wandelaars die nieuwe contacten willen leggen en een nieuwe streek willen verkennen. Te Voet is in de loop der tijden wat gegroeid door het succes, maar de formule is altijd dezelfde gebleven.

Je hebt de keuze uit avontuurlijke tochten door de bergen (voor de gevorderden) of recreatieve wandelroutes gecombineerd met een slaapplaats in een charmant hotelletje. Bovendien kan je sinds kort ook individuele wandelvakanties boeken bij Te Voet. Ook dit is meteen een succes gebleken. De bestemmingen zijn eveneens diverser geworden. Er zijn locaties in Afrika, Amerika, Azië en Europa mogelijk. Zie je zo’n reisje ook wel zitten. Informeer dan via de website, per mail of telefonisch!

Opgelet: Te Voet maakt nu deel uit van ZuiDERHuiS. Check hun mooie website.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Thuis in de wereld"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen