Sunparks

Sunparks staat garant voor verzorgde vakantieparken in de meest prachtige regio’s. De Haan aan zee, de Ardennen, de Kempense Meren en Oostduinkerke aan Zee bieden een fantastisch startpunt voor een onvergetelijke vakantie.

Je kan verblijven in een Exclusive vakantiehuis of een Select Vakantiehuis. Welke soort je ook kiest, je kan steeds zeker zijn van ruime woonkamers, een comfortabele badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een mooi terras. Wil je er even tussenuit met z’n twee, met het gezin of een groep vrienden? Er zijn vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen.

Valt het weer wat tegen tijdens uw reis? Geen probleem! Er zijn genoeg binnenactiviteiten voor jong en oud. Bij een bezoekje aan de sauna of stoombaden in het Wellness Complex, kies je voor totale ontspanning. Op het indoor tennisveld, tijdens een partijtje squash of bowling kan je werken aan jouw sportieve talenten.

Bovendien hoeft een verblijf bij Sunparks niet duur te zijn: er zijn steeds mooie lastminute aanbiedingen en verschillende kortingen. Vroegboekkortingen, 55+ korting, 25% jonge gezinnen korting … Je vindt ze samen met vele andere toppromoties op de website.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

 

Deel je ervaringen met Sunparks met anderen