menu

Sambre & Meuse Voyages et Autocars

Sambre & Meuse Voyages et Autocars

Sambre & Meuse Voyages et Autocars is gespecialiseerd in personenvervoer voor toeristische doeleinden. Alle voertuigen zijn voorzien van het nodige comfort, zodat je trip altijd op een aangename manier kan doorgaan. Vakantie begint immers toch al vanaf het vertrek.

Bij Sambre & Meuse heb je de mogelijkheid om te kiezen voor dagtrips of voor meerdaagse reizen. Naargelang wat je het liefste wil! Naast het busbedrijf is er ook een echt reisbureau aan deze onderneming verbonden. Op die manier kunnen ook verdere bestemmingen perfect bezocht worden. Heb je echter zelf nog nooit een busreis ondernomen, dan moet je zeker eens daarvoor kiezen. Het is een unieke en erg leuke ervaring.

Zin in een meerdaagse trip? Dan kan je onder andere naar Parijs, de Ardeche, Bretagne, Corsica, de Rijnstreek, Amsterdam en nog veel meer. Uiteraard verandert het aanbod ook voortdurend.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen