menu

Riu Hotels & Resorts

Riu Hotels & Resorts

Riu is een keten van uiterst gerieflijke hotels en resorts op talrijke vakantiebestemmingen. Wie een Riu-accommodatie boekt, geniet altijd een vleugje luxe tijdens zijn verblijf. De perfecte service en bijzondere locaties maken van een Riu-vakantie een onvergetelijke ervaring. Riu Hotels & Resorts heeft een aanbod voor elk type vakantieganger: voor koppels, singles en zakenlui, maar ook voor gezinnen en families. Altijd is de ontvangst van harte, de kamer uiterst verzorgd en de keuken van topniveau.

Kies uw favoriete Riu-accommodatie op basis van uw profiel. Zoekt u actie en avontuur op vakantie? Boek dan een Riu Club Hotel. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ligt voor u de nadruk op lekker eten, dan kiest u beter voor een Riu Palace Hotel, waar gastronomie, comfort en sfeer op de eerste plaats staan. Plant u een citytrip, dan vindt u in een Riu Plaza Hotel de ideale uitvalsbasis. Zo vindt u steeds het ideale verblijf voor uw specifieke wensen.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Discover your smile"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen