Reizen Molengalm

Op reis gaan staat voor iedereen gelijk met ontspanning. Toch maken veel mensen zich geregeld druk in het verkeer. Na een vermoeiende autorit kom je dan geradbraakt toe op je bestemming. Het hoeft echter niet altijd zo te zijn! Een busreis is namelijk een uitstekend alternatief! En dat heeft Reizen Molengalm perfect begrepen.

In comfortabele, propere bussen wordt je door een ervaren en uiterst bekwame chauffeur zorgeloos vervoerd naar je bestemming. Jij kan dan ook puur genieten. Bij georganiseerde reizen door Reizen Molengalm zit je trouwens niet alleen goed wat het vervoer betreft. De medewerkers doen namelijk meer dan dat. Ook het hotel, restaurantreserveringen, excursies,… zijn allemaal al inbegrepen.

De prijs lijkt op het eerste zicht misschien iets duurder dan bij andere busbedrijven, maar je moet dan ook goed beseffen dat bij Reizen Molengalm dus werkelijk alles al inbegrepen is! Er reist ook altijd een begeleider mee. Bij deze persoon kan je steeds terecht als je met ongemakkelijkheden geconfronteerd wordt. Enkele voorbeeldreizen gaan naar Gran Canaria, de Champagnestreek, Slovenië, het Zwarte Woud, Barcelona of Tirol. Aarzel niet langer!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel je ervaringen met Reizen Molengalm met anderen