menu

Reinaert Cars

Reinaert Cars

Reinaert Cars bestaat sinds 1994. Het is met andere woorden een vrij jong bedrijf, dat zich intussen toch al goed heeft gevestigd in de sector van de autocarreizen.

De bussen waar Reinaert Cars over beschikt kan je inhuren voor één dag of meerdere dagen, inclusief chauffeur. Op die manier kan je met je hele club, vereniging of vriendengroep genieten van een zorgeloze rit naar een fijne bestemming. De bussen worden allemaal goed onderhouden en ook de chauffeurs zijn uitstekend opgeleid. Alles om er voor te zorgen dat jij op een veilige manier geraakt waar je wil zijn.

De bussen zijn trouwens voorzien van alle comfort. De rit op zich is dus al een leuke ervaring. Foto’s kan je terugvinden op de website, waar je trouwens ook meer te weten komt over het dienstenaanbod van dit bedrijf. Aarzel ook zeker niet om contact op te nemen. Vragen zijn altijd welkom en zullen snel beantwoord worden.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen