menu

Rantour nv

Rantour nv

Rantour kan met gemak omschreven worden als één van de beste autocarbedrijven van ons land. Deze bloeiende onderneming beschikt over de best mogelijke voertuigen, goed opgeleid personeel en een ruim aanbod. Alle reizen en trips die aangeboden worden, zijn persoonlijk door de medewerkers uitgetest. Zij weten dus perfect waarover ze spreken wanneer ze u begeleiden.

De reisleiders weten u dan ook perfect bij te staan gedurende de hele trip. Je kan bij hen altijd terecht met al je vragen. Bij Rantour heb je er baat bij tijdig te reserveren. De zitjes zijn snel volgeboekt. Bovendien krijg je je plaats op de bus aangewezen in de volgorde van boeking. Ben je er vlug bij, dan heb je ook de beste plek! Frankrijk, Andorra, Griekenland, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Ierland, Italië,… Met Rantour kan dat allemaal!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Eén reactie op “Rantour nv”

  1. van nieuwenborgh suzanne schreef:


    alles was perfect in orde/reis de Noordkaap fantastisch Polen zeer interessant/ Ierland zou ik weer doen zoveel groen.nu graag Hongarije.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen