menu

Qantas Airlines

Qantas Airlines

Qantas Airlines heeft haar oorsprong in Australië. Het is daar de grootste en meest gekende luchtvaartmaatschappij en dat al sinds de jaren 1920. Gezien je vanuit België geen vluchten kan ondernemen bij Qantas Airlines, is de naam hier bij ons niet zo gekend. Het is echter wel de moeite even verder te lezen. Bij Qantas Airlines kan je vluchten naar alle Australische grote steden boeken.

De afstanden die je in Australië af te leggen hebt tussen de verschillende steden, zijn niet te vergelijken met de afstanden die wij hier in België af te leggen hebben. Zelfs de locals hebben in Australië bijvoorbeeld vaak nood aan een binnenlandse vlucht om familie of vrienden te bezoeken die in een andere stad wonen. Ben je zelf van plan een reis door Australië te ondernemen, dan word je ongetwijfeld ook ooit is met zo’n afstanden geconfronteerd. Dan is het handig op voorhand je tussenvluchten te boeken bij Qantas Airlines. Voor de andere mogelijkheden neem je best een kijkje op de website!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"The spirit of Australia"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen