menu

Plopsa

Plopsa

De Plopsa-parken vormen een ideale daguitstap voor het hele gezin. Voor de jongsten zijn ze een magische plaats waar ze eindelijk hun favoriete Studio 100 figuren kunnen ontmoeten. Op de foto met kabouter Plop, Piet Piraat of Mega Mindy? Het kan allemaal! En dat tussen allerlei spannende attracties speciaal op maat gemaakt voor de allerkleinsten. Natuurlijk zijn er ook echte familie-attracties zodat iedereen een fijne dag kan beleven. Even uitrusten van alle actie? Dat kan in één van de gezellige restaurants of op een leuk terrasje. Of tijdens het kijken naar één van de spectaculaire shows.

Omdat elk gezin uniek is, heeft Plopsa verschillende pretparken in zijn aanbod. Zo vindt u zeker een park dat aansluit bij uw wensen. U heeft de keuze uit de bekende parken Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park Pfalz, Plopsaqua, Mayaland Indoor De Panne en Plopsa Theater.

Houdt u van een ontspannend avondje uit terwijl u geniet van een spetterend optreden van een bekende artiest? Dan is Plopsa Theater echt iets voor u. Een dagje pretpark gepland maar valt het weer wat tegen? Dan bieden de Indoor Parken dé oplossing! Bestaat uw gezin uit echte waterratten? Dan is Plopsaqua iets voor jullie. U merkt het: de verschillende Plopsa-parken hebben heel wat te bieden en zullen gegarandeerd voor een leuk dagje uit zorgen!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Eén reactie op “Plopsa”

  1. Fam. De Keersmaker schreef:


    Nemen ieder jaar een abonnement. Al na 2 keer gaan heb je het er uitgehaald. En zo kun je ook de wintershows meenemen en eens in de late namiddag gaan als het rustiger is. Vorig jaar zo 6 keer kunnen gaan voor de prijs van minder dan 2 keer.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen