menu

Pegase

Pegase

Het kiezen van een goede reisbestemming is een zware opdracht. Er zijn zo veel verschillende reisbureaus, zo veel verschillende aanbiedingen. Je raakt nogal snel verward. Één ding is zeker. Bij Pegase ben je aan het juiste adres. Pegase bestaat al sinds 1989, wat dus al een hele tijd is. In al die jaren hebben de medewerkers al heel wat routine verworven. Dat merk je aan de service!

Pegase biedt reizen aan met net dat tikkeltje meer, om niet te zeggen dat het echt om luxereizen gaan. Toch wordt er alles aan gedaan de prijs zo laag mogelijk te houden. Op die manier hoopt Pegase een breed publiek te bereiken. Ook zijn er verschillende formules mogelijk, die ook allemaal wel wat verschillen in prijs. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor citytrips, autovakanties, vliegtickets alleen… Het aanbod is te ruim om alles op te sommen. Enkele voorbeelden: Brazilië, VS, Cuba, Egypte, Slovenië, Spanje, Italië,…

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen