menu

Onur Air

Onur Air

Onur Air klinkt bij de meeste Belgen niet zo gekend in de oren. En dat is misschien wel begrijpelijk. Onur Air is namelijk afkomstig uit Istabul, Turkije. Toch is het interessant deze luchtvaartmaatschappij wat beter te leren kennen. Onur Air is een maatschappij opgericht in 1992. Sindsdien is het zich vooral gaan richten op het aanbieden van vluchten aan zo scherp mogelijke prijzen.

Dat de prijzen zo laag zijn hoeft je niet af te schrikken, integendeel! De kwaliteit en veiligheid zijn namelijk optimaal! Ook het aanbod is erg omvangrijk. Onur Air vliegt maar liefst naar tachtig verschillende bestemmingen. Het merendeel hiervan ligt in Europa. Maar er zijn eveneens enkele uitzonderingen. Zo is ook een reisje naar Tel Aviv of Dubai perfect mogelijk met deze maatschappij. Overtuigd? Neem dan een kijkje op de website voor verdere informatie!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen