menu

Kriski

Kriski

Kriski heeft al jaren ervaring wat het organiseren van reizen betreft. De locaties zijn winters en dus komt er altijd sneeuw bij te pas. Kleed je lekker warm aan en ga voor het avontuur! Hoewel er tal van reisbureaus bestaan die zich gespecialiseerd hebben in winterreizen, heeft Kriski wel een stapje voor. De skigebieden zijn zodanig uitgekozen dat er aan iedereen is gedacht. Beschikbare pistes in alle moeilijkheidsgraden, uitstekende begeleiding en een aangename sfeer. Daar voelt toch iedereen zich goed bij?

En uiteraard is er ook gedacht aan een gezellige après-ski, want dat hoort er echt bij. De skimonitoren spreken allemaal Nederlands, je kan dus in je eigen taal geholpen worden. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over alle reizen. Of heb je misschien interesse zelf als monitor mee te gaan op één van de volgende reizen? Aarzel dan ook niet om contact op te nemen!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen