menu

Koning Aap

Koning Aap

Wie écht op reis wil gaan, is bij Koning Aap aan het juiste adres. Deze reisorganisatie biedt al jaren de mooiste groepsreizen aan. En dat naar de meest prachtige bestemmingen over de hele wereld.

Duurzaam toerisme is de rode draad doorheen het aanbod van Koning Aap. Elke reis wordt georganiseerd met het nodige respect voor de lokale bevolking, het culturele erfgoed van de streek en de natuurlijke leefomgeving. Uw reis wordt ongetwijfeld een onvergetelijke en unieke ervaring.

Altijd al gedroomd van een authentieke vakantie naar Azië, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten of doorheen Europa? Dan vindt u bij Koning Aap zeker wat u zoekt. Want het uitgebreide aanbod reizen heeft voor ieder wat wils.

Op zoek naar een wandelreis, festivalreis, safarireis, taalreis, pioniersreis of echte familiereis? Reist u als alleenstaande ouder of als puber? U hoeft niet langer te zoeken naar uw droomvakantie: u vindt ze bij Koning Aap.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Écht op reis!"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen