menu

Jetairfly

Jetairfly

Bent u een fan van reizen met het vliegtuig? Maar bent u het beu om steeds te veel te betalen? Neem dan voor uw volgende reis eerst een kijkje bij Jetairfly. Tussen het ruime aanbod van meer dan 100 topbestemmingen vindt u zeker uw droomreis. En dat aan een zeer lage prijs want Jetairfly staat bekend om zijn goedkope vluchten. Vanaf € 29, 99 kan u al op reis vertrekken!

Bovendien zijn alle prijzen steeds transparant en supervoordelig. Zo kan u bijvoorbeeld rekenen op gratis ingecheckte bagage. Ook voor baby’s! En de prijzen zijn inclusief taksen. Jetairfly biedt daarnaast ook een superservice. Op de luchthaven maar ook aan boord van het vliegtuig kan u steeds rekenen op behulpzaam en vriendelijk personeel die uw reis tot in de puntjes verzorgen.

U merkt het al: lage prijzen staan niet gelijk aan lage kwaliteit. Jetairfly heeft voor u de modernste vloot vliegtuigen van heel België klaarstaan. Het aanbod wordt steeds up-to-date gehouden en regelmatig aangevuld met nieuwe bestemmingen. Maar ook voor promoties en last-minute vliegtickets bent u bij Jetairfly aan het juiste adres.

Jetairfly werkt momenteel verder onder de naam Tuifly.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Discover your smile"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen