IJslandreizen

Het Reisbureau ‘Vreemde Kontinenten’ biedt zowel groepsreizen als individuele reizen aan. Beide fomules zijn aan te raden. Op de groepsreizen kom je in contact met veel nieuwe mensen en je ontdekt een unieke locatie onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Er staat geen leeftijdsgrens op de aangeboden reizen, maar uit voorgaande reizen is al gebleken dat het vooral mensen tussen de dertig en de vijftig jaar zijn die hieraan deelnemen.

Hou je er niet zo van als groep op reis te gaan, dan ben je toch ook nog aan het goede adres bij dit unieke reisbureau. De individuele reizen worden echt op je persoonlijke behoeften en verlangens afgestemd zodat het effectief een reis op maat wordt. Je kan voor begeleiding en planning altijd terecht in het kantoor in Gent of Antwerpen. Ook op de website vindt je al heel wat informatie!

Opgelet: IJslandreizen en Vreemde Kontinenten maken deel uit van ZuiDERHuiS. Voortaan kun je dus voor al deze reizen en nog veel meer op een en dezelfde website terecht.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

Deel je ervaringen met IJslandreizen met anderen