menu

Ictam reizen

Ictam reizen

Ben jij de Belgische regen in de zomer ook zo beu? Ga dan eens een kijkje nemen op de website van Ictam Reizen en kies uit het ruime aanbod een zonnige vakantiebestemming uit! Gedaan met de natte en druilerige zomer! Volop genieten in het buitenland!

Ictam Reizen regelt culturele groepsreizen. Je kan zowel terecht komen in een groep onbekenden. Een perfecte manier om nieuwe contacten te leggen. Maar je kan er ook voor kiezen met een groep vrienden een reis te organiseren. De rondreizen gebeuren altijd onder een goede begeleiding. Zo kom je op plaatsen waar je in je eentje wellicht nooit zou geraken.

Ictam Reizen kent enorm veel bestemmingen, vaak ver van huis. Australië, Nieuw-Zeeland, India, Nepal, Tibet, Hong Kong, Vietnam, Taiwan en Cambodja zijn slechts enkele voorbeelden. Toch kan je ook reizen maken binnen Europa, en deze zijn trouwens zeker even leuk!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Voor wie graag veel ziet in goed gezelschap"

Eén reactie op “Ictam reizen”

  1. Liliane Vanloock schreef:


    Beste,
    Kijken ernaar uit om weer met Ictam te kunnen reizen! Ons reisagentschap sinds jaren…

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen