menu

Husk Wintersport

Husk Wintersport

Husk Wintersport regelt studentenreizen aan erg voordelige prijzen. Binnen het studentenbudget dus! Husk is een Nederlandse organisatie die ook bij ons veel succes kent. Het hield zich oorspronkelijk bezig met winterse sportreizen, maar de laatste jaren zijn ook citytrips erg in de opkomst onder de jongeren. Husk is dus niet blijven stilstaan. Je kan er tegenwoordig ook mee naar Londen, Parijs of Rome bijvoorbeeld.

De winterreizen blijven natuurlijk wel het visitekaartje van Husk. Deze reizen kan je zowel doorbrengen in Frankrijk als in Oostenrijk. Je kan bovendien kiezen uit verschillende prijscategorieën. Veel studenten zijn tevreden met basic accommodaties, maar voor de luxebeestjes zijn er ook wat comfortabelere verblijven voorzien. Ook wat het vervoer betreft, heb je de keuze. Met de bus of met de auto, dat kies je zelf! Ontdek Husk nu onder zijn nieuwe naam: Totally Snow.

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Altijd inclusief skipas"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen