menu

Horizon Select

Horizon Select

Met Horizon Select ontdek je alle uithoeken van de wereld. Zowel Azië, Afrika als Latijns-Amerika behoren tot het indrukwekkende aanbod. Ben je ook een echte wereldreiziger, dan ben je hier duidelijk op de goede plaats. In Afrika zijn vooral Kenia en Tanzania de toplocaties. Hier verken je prachtige natuurparken waar je wilde dieren tegenkomt en maak je kennis met de lokale bevolking en cultuur. De manier om het echte Afrika te leren kennen.

Ook in Azië moet je echt eens geweest zijn. Het lekkere eten en de gastvrije bevolking zijn slechts enkele pluspunten. Azië kent ongelooflijk veel indrukwekkende plekjes. Zo is bijvoorbeeld Sri Lanka de moeite, maar ook India, de Malediven, Myanmar en Vietnam moet je zeker eens bezoeken. En dat is nog niet alles! Ook Nieuw Zeeland, Peru, Argentinië en Chili zijn nog enkele voorbeelden. Horizon Select is dus, zoals reeds gezegd, vooral gericht op de echte wereldreizigers! Laat je zeker ook eens overtuigen!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Persoonlijke droomreizen"

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen