menu

Hobo Reizen

Hobo Reizen

Hobo Reizen regelt unieke trips voor de echte wereldreizigers. Met toplocaties over de hele wereld, vind je zeker ook wel wat je wilt in het aanbod van Hobo Reizen. Hun assortiment blijft trouwens uitbreiden, gezien ook de verlangens van de reizigers blijven veranderen. Verre reizen hoeven niet af te schrikken en veel huidige toeristen hebben dat ook al begrepen. Je kan zowel het prachtige Afrikaanse continent verkennen, of je kan naar China, Japan, New York, Ijsland,… Te veel om op te noemen!

Leer enkele van de mooiste plekken op aarde kennen zonder zorgen. Alles wordt tot in de details georganiseerd zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Hobo Reizen is enorm betrouwbaar, mede door zijn goede ervaren reisleiders. Informeer zeker verder!

Vind hier aanbiedingen, kortingen en meer informatie.

"Begeleide reizen voor kleine groepen van 8 tot 16 personen"

7 reacties op “Hobo Reizen”

 1. Emiel Vander Bauwede schreef:


  Reeds meerdere reizen met HOBO kunnen doen, o.a. Canada-Westkust : Canada-Oostkust : Myanmar. Steeds meer dan tevreden, het onthaal : de afwerking : de reis zelfs : de reisleiding
  hotels ; vervoer : de service : kortom alles tot in de puntjes OK !!!
  Het is werkelijk een aanrader.

 2. Van Hauwermeiren Johan-Nissens Chris schreef:


  Eind vorig jaar eerste keer een groepsreis naar Zuid-Afrika gemaakt met HOBO, ook meer dan tevreden…de wijze waarop reisleider mr. Koninckx Jules en zijn collega mr. Van Rooyen Hugo ons dit prachtig land leerden kennen was werkelijk indrukwekkend…zoveel kennis en weetjes op een aangename manier brengen en dit 3 weken lang, al hadden we ook veel geluk om in het gezelschap te mogen vertoeven van 5 andere sympathieke koppels!!

 3. Patrick Van Damme schreef:


  Al 10 reizen gedaan met Hobo, en steeds zeer tevreden: West Canada, Argentinië, Costa Rica, Colombia, IJsland, Griekenland, Mexico, Kenia & Tanzania, Vietnam & Cambodja en Kirgistan & Oezbekistan, en straks ook nog Bolivië. Steeds goede programma’s met evenwicht tussen cultuur en natuur, goed vervoer en goede reisbegeleiding. Tevreden over Hobo !

 4. Patrick Van Damme schreef:


  Al 10 reizen gedaan met Hobo sinds 2018: West Canada, Argentinië, Costa Rica, Colombia, IJsland, Griekenland, Mexico, Kenia & Tanzania, Vietnam & Cambodja en Kirgistan & Oezbekistan, en straks komt daar nog Bolivië bij. Ben zeer tevreden over Hobo. Reisprogramma’s zijn evenwichtig opgebouwd, vervoer, hotels en reisbegeleiding beantwoorden steeds aan de verwachtingen.

 5. Ingrid HEYLEN schreef:


  Evaluatie rondreis Griekenland van 10 september 2023 tot en met 19 september 2023
  Groepsreis naar het orakel

  Op dag drie kreeg onze lokale gids Despina, in samenspraak met de reisleider, het jammerlijke idee om de groep in een minibus te stoppen tussen de bagage.
  Dat iedereen ongemakkelijk zat, hoeft geen betoog. Na de reis ben ik naar de dokter gegaan met gesprongen aders onderaan mijn benen: “beklemd zitten met de benen in de kleine bus gecombineerd met de warmte,” was volgens hem de oorzaak.
  Reisleider en gids Despina hadden geen oren naar ons geuite ongenoegen daarover. Hun argument was dat we de minibus nodig hadden omwille van de flexibiliteit in de bergen. Dat de bus overladen was en regelmatig door de schokdempers ging, was voor haar geen probleem, alsook het gebrek aan comfort ondanks onze betaling van 4120 euro. Niet alleen ik vind dat Hobo ons een kwart mag terugbetalen, want die minibus heeft hen geld uitgespaard. De Albanese chauffeur was ook niet altijd voorzichtig en overtrad regelmatig de verkeersregels (door het rode licht en over de volle witte lijnen rijden, enzovoort.)

  De hotels waar we sliepen, waren degelijke drie of viersterren hotels, behalve Capsis hotel Thessaloniki (vier sterren), wat geen vier sterren waard was. Ik had een kleine kamer, waar ik mijn valies niet eens kon openleggen. Vanuit mijn raam had ik zicht op lelijke achtergevels die vol met aircotoestellen hingen en ’s nachts veel lawaai maakten. De foto’s van de mooie kamers op de website van het hotel stemmen niet overeen met de kamer die ik gekregen heb.

  Nog een punt van kritiek: reisleider en lokale gids hielden geen rekening met degenen die achterbleven tijdens de wandelingen. Zowel in Athene als bij de klim naar het zeventiende eeuwse klooster Agios Ioannis Prodromos (wat toch een moeilijke en gevaarlijke wandeling was door gladde en losliggende stenen) liepen beiden vooraan zonder omkijken. Noch reisleider Willy, noch lokale gids Despina, bekommerde zich om de rest van de groep, en waarom liep niemand van de reisleiding achteraan om de groep af te sluiten?
  Om dan toch met een positieve noot te eindigen: de maaltijden waren lekker en de restaurants goed. Maar voor mij geen reis met Hobo meer.

 6. Ingrid Heylen schreef:


  Evaluatie rondreis Griekenland van 10 september 2023 tot en met 19 september 2023
  Groepsreis naar het orakel
  Noch reisleider Willy, noch lokale gids Despina, bekommerde zich om de rest van de groep, en waarom liep niemand van de reisleiding achteraan om de groep af te sluiten?

 7. Marc schreef:


  Na 9 reizen met Hobo moeten wij besluiten dat de kwaliteit na Corona meer en meer achteruit ging en het duidelijk opviel dat enkel grote winsten telden.
  Na zeer geslaagde reizen vanaf 2016 naar China, 2x India, West -Canada, West USA, Alaska en Albanië waren de laatste 2 reizen naar Sicilië en zeker Zuid-Afrika voor ons teleurstellend en qua prijs kwaliteit niet in orde.
  Sicilië was veel te duur in vergelijking met bv. TUI, maar wij dachten met Hobo een meer kwaliteitsvolle reis te hebben, wij betwijfelen dat nu ten zeerste. Zuid-Afrika …groot risico genomen wegens omboeking naar Ethiopean airlines ipv Air Belgium omdat we zonder een gele koorts inenting een tussenlanding hebben moeten maken van 9 uur in Ethiopië, we gingen zogezegd niet uit de luchthaven komen maar dat was een leugen. Ook teleurstellend betreft de vele stops langs de weg die eigenlijk niets kosten. Geen enkele keer een sundowner bij de safaris en een te kleine bus voor een afstand om meer dan 5.000km.
  De opmerkingen betreft onze laatste reis naar Zuid-Afrika kenbaar gemaakt aan Hobo maar, zoals verwacht, geen enkele reactie ontvangen.

Deel uw ervaring

We zijn blij dat je ervoor hebt gekozen om een ​​reactie achter te laten. Houd er rekening mee dat opmerkingen worden gemodereerd volgens ons Privacy verklaring.

Ervaring

Blijf op de hoogte van onze avonturen